Vakmanschap is meesterschap

Professionele koeltechniek & HVAC systemen

Zonnepanelen

Climamaster is sinds jaar en dag gespecialiseerd installateur van zonnepanelen die professionaliteit en een vlekkeloze service hoog in het vaandel voeren. Onze doelstelling? Elke cent uit elke zonnestraal persen – voor u. We berekenen de opbrengst van uw installatie volledig vrijblijvend. Zo weet u precies hoeveel kosten én winst u maakt. En milieuvriendelijk? Dat bent u sowieso!

Zonnenpanelen

Waaromzonnepanelen

Recente prijsdalingen in de sector hebben zonnepanelen meer betaalbaar gemaakt dan ooit. Voor de prijs hoeft u zonnepanelen zeker niet meer te laten. Niet enkel qua materiaal maar ook qua plaatsing en onderhoud van zonnepanelen houden we bij Climamaster de prijs voor iedereen betaalbaar. Zo geniet u van groene energie voor een prikje en kunt u de bespaarde bedragen aan andere, leuke dingen besteden.

Ventilatie

Zonnepanelen voor uw woning

Schieten de zonnepanelen in uw straat als paddenstoelen uit de grond, maar hield u de boot voorlopig nog wat af? Dan is het zeker nog niet te laat om op de kar te springen. Sterker: op dit moment is het plaatsen van zonnepanelen zelfs een slimme investering. Want nooit eerder kostte groene energie zo weinig geld.

Ventilatie

Zonnepanelen voor uwbedrijf

Introduceert u zonne-energie in uw bedrijf, dan voelt u de voordelen meteen. Met het plaatsen van zonnepanelen verhoogt u uw return on investment, verlaagt u uw operationele kosten en verbetert u het imago van uw bedrijf.

Vrijblijvend

Advies & prijsvoorstel? Wij komen langs