Vakmanschap is meesterschap

Professionele koeltechniek & hvac systemen

Verwarming

Wat bieden wij aan

Tegenwoordig is een verwarmingssysteem meer dan alleen maar comfort. D.m.v. ecologisch te verwarmen, dragen we ons steentje bij aan het vertragen van de opwarming van de aarde!  De firma Climamaster helpt u met de geschikte keuze voor uw verwarmingsinstallatie. In overeenstemming met het EPB verslag zorgen wij voor een conforme installatie waar u jarenlang zorgeloos gebruik van kunt maken!

Verwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is verwarming die is ingebouwd in de vloer van uw woning. Dit is een volwaardig alternatief voor radiatoren en brengt zelfs enkele voordelen met zich mee. Het is niet enkel zeer aangenaam maar ook energiezuinig. Vloerverwarming verbruikt tot 20% minder energie dan radiatoren. Dit in combinatie met een warmtepomp vormt de perfecte match. Via leidingen wordt de warmte gelijk verdeeld over de ruimte wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling.

Verwarming

Klassieke Radiatoren

De klassieke radiatoren zijn ons allemaal bekend en komen in verschillende vormen en maten. Ze kunnen makkelijk een plaats vinden in je interieur. Radiatoren zijn een budgetvriendelijke optie om je woning te verwarmen.

Onze troeven

Met hun stijlvolle airco binnenunits en uitgebreide keuze
aan modellen en besturingen, bieden de lucht/lucht warmtepompen van Daikin
comfortabele, energiezuinige oplossingen voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, enz.

Vrijblijvend

Advies & prijsvoorstel? Wij komen langs