Vakmanschap is meesterschap

Professionele koeltechniek & HVAC systemen

Verwarming

Klassieke Radiatoren

De klassieke radiatoren zijn ons allemaal bekend en komen in verschillende vormen en maten. Ze kunnen makkelijk een plaats vinden in je interieur. Radiatoren zijn een budgetvriendelijke optie om je woning te verwarmen.

Verwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is verwarming die is ingebouwd in de vloer van uw woning. Dit is een volwaardig alternatief voor radiatoren en brengt zelfs enkele voordelen met zich mee. Het is niet enkel zeer aangenaam maar ook energiezuinig. Vloerverwarming verbruikt tot 20% minder energie dan radiatoren. Dit in combinatie met een warmtepomp vormt de perfecte match. Via leidingen wordt de warmte gelijk verdeeld over de ruimte wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling.

Verwarming

CV-ketel

Climamaster kan u op het gebied van verwarmingsketels op diverse manieren van dienst zijn. Wilt u een nieuwe cv-ketel laten installeren of de oude laten vervangen?  Wij helpen u verder met individuele installaties en gehele projecten.

Verwarming

Sanitair

Climamaster biedt hulp in de brede zin van het woord op het gebied van loodgieters werkzaamheden. Het maakt niet uit of uw vraag groot of klein is, Climamaster kan u altijd helpen en de juiste oplossingen bieden.
Vrijblijvend

Advies & prijsvoorstel? Wij komen langs