Autoairconditioning2018-10-23T20:55:55+00:00

AIRCO SERVICE CLIMAMASTER

Bent u op zoek naar een airco specialist, uw auto-airco kan vullen of bijvullen of uw auto airconditioning installatie jaarlijks preventief kan controleren en onderhouden? Dan heten wij u van harte welkom bij ClimaMaster autoairconditioning. ClimaMaster is een bedrijf dat is gespecialiseerd is in onderhoud, en reparatie van airco`s.

Ook is ons bedrijf gespecialiseerd voor auto airconditioning vullen van aircogas dit doen we voor 65 € per auto.

Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken?
Wij maken graag een afspraak

Contacteer ons

Maatwerk

Wij leveren maatwerk, of het nu gaat om koeltechnieken, airconditioning, verwarming, warmtepompen of ventilatie.  Wat echt verschil maakt is een goede oplossing, dat aansluit op uw situatie, budget en wensen. Met Klimamster staat u niet alleen voor . Ook in geval van een storing of het onderhoud aan uw bestaande installatie bent u in goede handen. Op onze website geven wij u graag een eerste indruk van ons bedrijf. Wilt u meer weten of persoonlijk kennismaken? Wij maken graag een afspraak.

Service & Onderhoud

Wij stellen ook  maatwerk service- en onderhoudstrajecten op. Geen enkel gebouw, opdrachtgever of gebruiker is immers hetzelfde. In overleg met u bepalen we de dienstverlening. Kiest u voor onderhoud op contractbasis of op regie? Welke vorm en frequentie van onderhoud spreken we per installatie af? Vervolgens voeren wij de werkzaamheden in eigen beheer uit.
Kortom, u weet altijd waar u aan toe bent, zowel in technisch als in financieel opzicht.

Garantie

U krijgt standaard 3 jaar garantie op alle onderdelen als wij een nieuwe installatie plaatsen. Kiest u voor een servicecontract, dan krijgt u bij de door ons geleverde A-merk airconditioning installaties 5 jaar all-in garantie. Naast de jaarlijkse abonnementskosten heeft u dan dus nooit extra kosten als er zich onverhoopt toch een storing in het systeem voordoet.